Top4Running

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Top4Running kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Top4Running

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Ön is aktív sportoló, vagy csak hobbiszinten fut hetente pár alkalommal? Mindegy, hogy profi sportoló, vagy csak most kezdett lelkesedni a...

A(z) Top4Running webáruházról

A Top4Running.hu webáruház kínálata elsősorban a futásra specializálódott, így a sport szerelmesei itt mindent megtalálnak: ruházatot, cipőket és minden szükséges felszerelést. Más szabadidős tevékenységhez is talál itt ruhákat és kiegészítőket, így mindenképpen megéri körülnézni. Lepje meg magát egy szép cipővel vagy kiegészítővel, és meglátja, ön is a futás szerelmese lesz.

Top4Running cipők

Mi is alkotja a Top4Running webáruház kínálatát? Amint az a névből is sejthető, minden, amire a futáshoz szüksége lesz. Első lépésben szerezzen be egy kényelmes futócipőt, amelyre mindenképpen szüksége lesz. Olyan márkák darabjait találja itt, mint az Adidas, Nike, Craft, New Balance vagy On Running. Vásárolhatnak cipőt férfiak, nők és gyermekek is. Válogathat márka, szín, kollekció vagy funkció szerint. Azt is fontolja meg, hogy milyen terepen szeretne futni, ugyanis más cipőre lesz szüksége talajon, betonon és terepen is.

Ruházat és felszerelés

A megfelelő cipő mellett természetesen ruházatra is szüksége lesz. Ezt is megvásárolhatja a webáruházban: nadrágok, pólók, dzsekik, pulcsik, zoknik és még sok más. Vásárolhat felszerelést és egyéb kiegészítőket is, amelyekre a futás során szüksége lehet, például hátizsákot, kulacsot, szemüveget vagy okosórát.

top4running

Fizetés és szállítás

A webáruház kétféle fizetési lehetőséget kínál: bankkártyás és utánvétes fizetést (ennek díja 260 Ft). A szállítási módok a következők:

 • Magyar Posta: a szállítási díj 990 Ft
 • GLS futárszolgálat: a szállítási díj 1550 Ft
 • Csomagküldő: a szállítási díj 920 Ft

Amennyiben 29 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 nap áll a rendelkezésére, hogy visszaküldje eredeti állapotban, eredeti csomagolásban és használatlan állapotban. Termékcserére nincs lehetőség, amennyiben más méretet vagy színt szeretne, új rendelést kell leadnia. A termékhez csatolja a visszaküldési dokumentumot, és küldje a következő címre: Csomagküldő.hu - ID 99389678, Teve utca 60, 1139 Budapest. A csomagot visszaviheti bármelyik Csomagküldő átvevőhelyre is.

Kapcsolat

Kérdése van a termékekkel, rendeléssel vagy a visszaküldéssel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba a Top4Running ügyfélszolgálatával. Eléri őket hétfőtől péntekig 10:00–17:00 között a +36-1-999-1660 telefonszámon vagy az info@top4running.hu e-mail-címen.

Megtalálja őket a közösségi médiában is: FacebookInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Top4Running webáruházról

Ön is aktív sportoló, vagy csak hobbiszinten fut hetente pár alkalommal? Mindegy, hogy profi sportoló, vagy csak most kezdett lelkesedni a futásért, a Top4Running.hu webáruházban ön is megtalálja a szükséges sportruházatot, kényelmes futócipőt és minden szükséges felszerelést hobbijához. Sportolásra fel!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Top4Running webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.