TFNC

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

TFNC kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból TFNC

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Minőségi, elegáns ruhadarabok ünnepélyes alkalmakra, hétköznapokra vagy munkahelyre. Koszorúslány ruhák változatos szín- és méretválasztékban,...

A TFNC webáruházról

Elegáns, ünnepélyes, nőies ruhadarabok a TFNC London webáruházában. Szoknyák, blúzok, ruhák, overálok ünnepélyes eseményekre, munkahelyre vagy akár a hétköznapokra is. A webshop egyik különlegessége a koszorúslány ruhák, amelyek számos fazonban, méretben és színben érhetők el az oldalon. A klasszikus modellek mellett modern, bohókásabb mintájú, csillogó, filteres és merészebb kivitelezésű darabok is megtalálhatók a webáruházban, azonban az elegancia és sikk minden egyes TFNC ruhadarabra jellemző. Az oldalon részletes mérettáblázatot talál, mely segít kiválasztani a megfelelő méretű ruhát. A TFNC darabjait most kedvezményesen vásárolhatja meg a Tiplinóval!

Kép


TFNC koszorúslány ruhák 

Válassza ki a tökéletes koszorúslány ruhát a TFNC webáruházában! A ruhadarabok több méret- és színváltozatban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. 

Fizetési és szállítási módok

A webshopban online, a PayPal szolgáltatásán keresztül van lehetőség fizetni.

Európába, azon belül Magyarországra való szállítás esetén a TFNC webáruháza standard szállítási módot kínál, melynek díja £8.99. A szállítás időtartama a célországtól függően változik.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a TFNC webáruházából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti azokat, eredeti csomagolásban, árcédulákkal együtt és olyan állapotban, amilyenben az Önhöz megérkezett. A Covid-19 következtében a visszaküldés határidejét jelenleg 28 napra bővítették, azonban ez a járványhelyzettől függően változhat. Amennyiben a termék sikeresen és megfelelő állapotban visszaérkezik az áruházba, a TFNC pénzvisszafizetést biztosít. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Fontos, hogy a £15.00 összegnél olcsóbb, kiárusítás során vásárolt termékek csak abban az esetben küldhetők vissza, ha a vásárló hibás, vagy sérült terméket kapott.

A sérült és hibás termékek esetében a visszaküldés díját a webáruház állja.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

A TFNC London webáruházának ügyfélszolgálatával a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot: info@tfnclondon.com

Tudjon meg többet a TFNC kínálatáról és értesüljön elsők között az új kollekciókról a webáruház közösségi média platformjain: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

A Tiplinóval most Csehországból és Lengyelországból is kedvezményes áron vásárolhat a TFNC London webáruházában.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a TFNC webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a TFNC London webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a TFNC London webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a TFNC London weboldalán való rendelésekor az Apply disount code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply discount gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

TFNC.com - elegáns és klasszikus

Minőségi, elegáns ruhadarabok ünnepélyes alkalmakra, hétköznapokra vagy munkahelyre. Koszorúslány ruhák változatos szín- és méretválasztékban, kedvező áron a TFNC London webáruházában.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a TFNC webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.