SolaPoint

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

SolaPoint kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból SolaPoint

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Szívesen vásárol minőségi kiegészítőket a háztartásba? Dobja fel konyháját igazi svájci minőségű evőeszközökkel, porcelánnal...

A(z) SolaPoint webáruházról

A svájci Solapoint cég nagy hagyománnyal rendelkezik - már 1866 óta foglalkozik minőségi evőeszközök gyártásával. Az idők során rengeteg tapasztalatot szereztek, és termékeiket a tökéletességig csiszolták. Fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás és a termékek újrahasznosíthatósága. A termékek saját gyáraikban készülnek, így garantálják a megbízhatóságot és a legjobb minőséget. Válasszon ön is egy új evőeszközt vagy más kiegészítőt konyhájába a Solapoint kínálatából.

Svájci evőeszközök

Minden háztartásban szükség van egy készlet ünnepélyes evőeszközre, amelyet különleges alkalmakkor veszünk elő, illetve akkor, ha vendégeket várunk. Válogasson a Solapoint evőeszközei közül, amelyek számos stílusban elérhetőek. Modern, vintage, luxus vagy hagyományos - válassza ki a kedvencét. A klasszikus evőeszközök mellett olyan különleges darabokat is választhat, mint a joghurtkanál, az antipastikészlet, fitnesskészlet vagy limonádékanál.

solapoint

Konyhai kiegészítők

A Solapoint nemcsak evőeszközöket, hanem más konyhai kiegészítőket is kínál. A háztartásban mindig szükség van valamire, lepje meg magát egy minőségi darabbal. Vásárolhat például serpenyőt, késkészletet, edényt, vágódeszkát, poharakat vagy egy szép tányérkészletet. Mindezt megtalálja a webáruház kínálatában.

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • utánvétes fizetés
 • bankkártyás fizetés
 • PayPal

A szállítási lehetőségek a következők:

 • DPD futárszolgálat - a szállítási díj 3000 Ft, 30 000 Ft felett ingyenes
 • Csomagküldő - a szállítási díj 1300 Ft

Bor vásárlása esetén a szállítási költség módosul, a pontos összegeket megtalálja a weboldalon. Az áru kiszállítása általában 2–7 munkanapot vesz igénybe.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, lehetősége van az átvétel utáni 14 napon belül visszaküldeni. Ennek menete a következő:

 1. A terméket gondosan csomagolja be, lehetőség szerint az eredeti csomagolásába.
 2. Csatolja a termékhez az elállási űrlapot és a számlát is. Ne felejtse el feltüntetni a bankszámlaszámot, amelyre utalhatják a pénzt.
 3. A csomagot küldje a Vrátenie tovaru e-shop HU, Novozámocká 1065, 951 12 Ivanka pri Nitre, Slovenská republika címre.
 4. A visszaküldés feldolgozása 3–6 munkanapot vesz igénybe, ezután visszautalják önnek a termék árát.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon a Solapoint ügyfélszolgálatához, amelyet a solapoint@solapoint.hu e-mail-címen ér el. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőív segítségével is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A SolaPoint webáruházról

Szívesen vásárol minőségi kiegészítőket a háztartásba? Dobja fel konyháját igazi svájci minőségű evőeszközökkel, porcelánnal vagy más konyhai felszereléssel. Válogasson a Solapoint széles kínálatából, és ön is megtalálja a kedvencét. Minőség és dizájn egyben, ezt kínálja a svájci Solapoint.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a SolaPoint webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.