Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Netpincér/FoodPanda webáruházról

A Netpincér online ételrendelési platformját eredetileg két magyar kollégista diák alapította 1999-ben, akik megunták a telefonon való rendeléssel járó komplikációkat. A cég folyamatosan terjeszkedett és fejlődött, mígnem 2014-ben a FoodPanda tulajdonába került. Az ételrendelés mellett a FoodPanda weboldalán online bevásárlásra is lehetőség nyílik, a kínálatban több ezer üzlet szerepel, ahol az élelmiszerektől kezdve a kozmetikumokig minden megtalálható.

Kép

Ételrendelés a FoodPanda-val

A FoodPanda kínálatában több ezer étterem érhető el, ahol a reggeli kávétól kezdve az egészen ritka ételkülönlegességekig minden fellelhető. Budapest mellett a FoodPanda szolgáltatásai számos magyarországi városban és településen is elérhetők, például Szegeden, Szentendrén és Győrben. A rendelés menete igazán egyszerű, a FoodPanda telefonos alkalmazásával pár pillanat alatt leadhatja rendelését, az érintkezés mentes kiszállításnak és online fizetésnek köszönhetően pedig biztonságosan veheti át ételeit és italait.

Bevásárlás a FoodPanda-val

A FoodPanda folyamatosan bővülő platformján pár perc alatt elintézheti bevásárlását, a rendelt termékek pedig csakhamar Önnél lehetnek, anélkül, hogy órákat kellene a szupermarket polcai között bolyongania. A FoodPanda választékában a kozmetikai termékektől kezdve az élelmiszerüzletekig mindent megtalál, a vásárlás és fizetés menete pedig igazán egyszerű.

Kép

Fizetési módok és szállítás

A FoodPanda webshopja számos fizetési módot kínál, SZÉP kártyától kezdve Google Pay-ig szinte minden népszerű lehetőség elérhető itt.

A FoodPanda webáruházában az ételek és bevásárlás kiszállításának költsége üzletenként és éttermenként változik, számos esetben ingyenes kézbesítés is elérhető. A kiszállítás mellett a rendelt ételek és termékek esetében személyes átvételre is van lehetőség, egyenesen az üzletben vagy az adott étteremben.

Kép

FoodPanda telefonos applikáció

A FoodPanda-ról való rendelés még egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb, ha a letölti a Google Play és App Store webáruházakban elérhető telefonos applikációt.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merül fel a FoodPanda oldaláról való rendeléssel kapcsolatban, a webshop ügyfélszolgálatával legegyszerűbben a telefonos applikáción keresztül veheti fel a kapcsolatot.

Kedvezményes kuponok felhasználása a FoodPanda webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a FoodPanda webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a FoodPanda webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a FoodPanda webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Netpincer.hu – Ételrendelés egyszerűen

A Netpincér, más néven FoodPanda weboldalán kedvező áron, egyszerűen és gyorsan rendelhet ételt, italt, valamint intézheti el online bevásárlását. A több ezer partnerrel rendelkező FoodPanda kedvező szállítási feltételekkel és egyszerű fizetési módokkal várja, a Tiplinóval pedig most még kedvezményesebben vásárolhat az oldalon!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Netpincér webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be