IKEA kupon - bútorok könnyedén

Az IKEA az egyik legnépszerűbb bútoráruház Magyarországon. Modern bútorok, háztartási cikkek, lakberendezési kiegészítők széles választékát kínálja mindenki számára elérhető áron. Az áruház olyan ügyfélszolgálatot biztosít, amely igazán egyszerűvé teszi a vásárlást. Ráadásul a vásárlás során pénzt takaríthat meg az IKEA kuponoknak és egyéb akcióknak köszönhetően, amelyeket érdemes kihasználni.

Ikea kuponnal kedvezőbb vásárlást

Az IKEA az egyik legnépszerűbb bútoráruház, és nem csak Magyarországon. Bútorok és lakberendezési kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek minden vásárló számára megfizethetőek. A teljes választék megvásárolható online közvetlenül otthonról, vagy akár egy Ikea üzletben személyesen is.

Kép

Hogyan takaríthat meg az IKEA.hu oldalon

A bútorok és lakberendezési kiegészítők vásárlása már nem kell, hogy nagyon drága mulatság legyen. A termékek mindenki számára elérhetőek megfizethető áron. Ráadásul a webáruház számos okos lehetőséget kínál arra, hogy még többet spóroljon.

Ha például megtervezné új IKEA konyháját, gyakran ezt olyan akció keretein belül teheti, amelynek során ez a szolgáltatás ingyenes. A webáruház mindig tájékoztat a weboldalon arról, hogy ez a lehetőség elérhető-e. Ugyanígy tájékozódhat a különböző akciókról is, amelyek bizonyos termékekre vagy kategóriákra vonatkoznak. Ezek az akciók gyakran szezonális eseményekhez kapcsolódnak (pl. vissza az iskolába).

Ha rendszeresen szeretne a webáruházban vásárolni és pénzt megtakarítani, próbálja ki az IKEA Family tagságot. Ez a vásárlói klub különböző kedvezményeket és akciókat ígér, amelyek során minden vásárlásnál spórolhat.Ezek gyakran speciális, csak a tagoknak szóló kedvezmények. Néha ezek az akciók kedvezményes kuponokat is tartalmaznak, így az IKEA kuponokkal bőven tud spórolni a vásárlásai során.

Hogyan szerezhet IKEA kupont

A legjobb módja az IKEA kuponok megszerzésének, ha rendszeresen figyelemmel kíséri az áruház weboldalát. A webáruház mindig tájékoztatja a vásárlókat az új kedvezményes kuponokról. Alternatívaként követheti a közösségi médiát is, ahol szintén értesülhet a különböző akciókról. Az IKEA kuponokhoz gyorsan hozzájuthat a Family Clubra való feliratkozással is, ahol rendszeres tájékoztatást kaphat az új kuponokról és egyéb kedvezményekről. Minden hír az elektronikus postaládájába fog érkezni.
Különböző szezonális akciók alkalmával - például ősszel vagy tavasszal - is kaphat kedvezményes IKEA kuponokat. Így kedvezőbb áron vásárolhat bútorokat és egyéb lakberendezési kiegészítőket.

IKEA kedvezmények - leértékelés és fekete péntek

Az IKEA webáruházban gyakran vannak kiárusítások és akciók, amelyek segítségével több terméket is kedvezményesen vásárolhat meg. Az akciók az évszakokhoz vagy különböző eseményekhez kapcsolódnak. Például az iskolába való visszatérés vagy a tél kezdetének alkalmából kedvező vásárlásokat tehet. Ezekben az akciókban a termékek széles skálája érhető el - IKEA konyhabútorok, komódok, székek, kiegészítők és dekorációk.

A Black Fridayt is érdemes megnézni. Ezen a globális vásárlási ünnepen nagyon kedvező áron vásárolhat kiegészítőket a lakásába. A Black Friday során például a szállításon és a konyhatervezésen is spórolhat. A kedvezményes IKEA kuponok gyakran részei ezeknek az akcióknak. A Black Friday alkalmával még a Praktikerben is vásárolhat kedvező árakon. 

IKEA konyhák, ágyak, komódok és egyéb termékek

Az IKEA nem csupán egy bútoráruház, hanem egy világszerte népszerű márka. Számos bútortervezővel működik együtt, így a vásárlóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megfizethetőbb áron vásároljanak modern darabokat. A választék igazán széles. Rendezze be például új nappaliját az áruházból. Itt mindent megtalál, amire igazán szüksége van. Válasszon például minőségi IKEA kanapét díszpárnákkal, karosszéket vagy egy stílusos szőnyeget. Van nappali tévéfal is, és választhat polcok, IKEA konyhabútorok, komódok, szekrények és még sok más közül.

Kép

Konyháikat megtervezheti és összeállíthatja saját magának, de nagyon szívesen segítenek az IKEA lelkes dolgozói is. Arra törekednek, hogy minél hamarabb az otthonában lehessen a konyhája, ezért kínálatuk nagy része megtalálható raktáron. 25 év garanciát biztosítanak a konyhabútorokra, 5 év garanciát a készülékekre és 4 konyhai sorozat van ár szerint.

Az IKEA konyhák számos stílusban kaphatók, így könnyű kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőt. Négyféle típusból választhat:

METOD - a legtöbb testreszabási lehetőséggel a stílusodnak megfelelően, otthonról tervezhető és 25 év garanciával.
ENHET - könnyen testreszabható konyha többféle stílussal és nyitott tárolási lehetőséggel, amelyet Ön is megtervezhet, ráadásul könnyű összeszereléssel rendelkezik.
KNOXHULT - alacsony árú konyha, gyorsan és egyszerűen megvásárlolható és egyszerűen összeszerelhető.
SUNNERSTA - szabadon álló konyha, amely kis helyiségekbe is alkalmas és teljesen nyitott.
A hálószoba berendezése szintén egyszerű. Kombinálja a bútorokat, és hozzon létre egy hangulatos hálószobát. Válasszon az IKEA ágyak kínálatából, és egészítse ki minőségi matraccal, amelyet szintén kaphat itt. Egészítse ki hálószobáját IKEA szekrényekkel vagy komódokkal, hogy rengeteg tárolóhelyet biztosítson és spóroljon az IKEA kuponok segítségével, amelyet a vásárlásai során használhat fel.

Miért vásároljon az IKEA.hu-nál

Az IKEA Magyarország a vásárlók egyik kedvenc bútoráruháza, különösen a minőségi kiszolgálás miatt, amely élvezetesebbé teszi a vásárlást. Számos előnye van annak, ha ebben a webáruházban vásárol.

Az áruház lehetővé teszi, hogy pontosan úgy tervezze meg otthonát, ahogyan szeretné. Tervezze meg például konyháját, nappaliját, fürdőszobáját vagy hálószobáját. Ezt megteheti saját maga, kényelmesen otthonról, vagy felveheti a kapcsolatot egy szakemberrel, aki segít és tanácsot ad a tervezésben. Bútorcsomagok is kaphatók, így a kombinálás még egyszerűbbé válik. Az üzlet többféle szállítási lehetőséget kínál. Kiszállíttathatja az árut a címére, vagy igénybe veheti a Click and Collect szolgáltatást, hogy közvetlenül az IKEA budaörsi áruházában vegye át a vásárlását. A vállalat a környezetvédelemre is gondol. Számos tippet és lehetőséget kínál a fenntarthatóbb életmódra. 

Ha szívesen vásárol bárhonnan, értékelni fogja az okostelefonjára letölthető mobilalkalmazást. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerekre is letölthető. Vásárolhat, elmentheti a bevásárlólistákat, gyorsan és egyszerűen megtekintheti az IKEA Family kártyát, könnyen ellenőrizheti a termékek elérhetőségét, az áruházak nyitvatartási idejét és az előfizetési pontokat.

Emellett egyéb szolgáltatásokat is kínál. Például méretre készíttethet IKEA függönyöket, terítőket vagy párnákat. Vagy szereltessen össze bútorokat, konyhát vagy fürdőszobát. Régi termékeket - például elektromos készülékeket, kanapékat, konyhákat vagy matracokat - is elszállíttathat. 

Van olyan IKEA bútora, amelyre már nincs szüksége? Amit az egyik nem használ, a másiknak kincs lehet. Ezért visszavásárolják használt IKEA bútorát, és segítenek, hogy új otthonra találjon. Hova kerülnek a visszavásárolt bútorok? A Bútormentő Pontba, ahol termékeiknek adnak egy második esélyt. Ezt a szolgáltatást díjmentesen nyújtjuk – nem számítunk fel semmilyen költséget.

Más bútoráruházakat is megtekintene? Nem probléma, látogassa meg a DODO webáruházat és használja a nagyszerű kedvezményeket, amelyeket a Tiplino kínál. 

IKEA Budörs, IKEA helyszínek és IKEA nyitvatartási idő

Az áruháznak három üzlete van: Ikea Budaörs, Ikea Budapest és Ikea Soroksár. Az áruház a 2040 Budaörs, Sport utca 2–4. szám alatt található. Az üzlet hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap 10:00 és 19:00 között áll rendelkezésére. Az IKEA Budaörs áruház svéd étteremében, kávézójában vagy a bisztróban is megpihenhet, a gyerekek pedig rengeteget szórakozhatnak a játszótéren.
Bár Magyarországon csak 3 áruházuk van, a webáruházi rendeléseit átvételi pontokon is átveheti. Választhatja a csomagküldő üzletet, amelynél a küldemény súlyára van egy bizonyos határérték, vagy átveheti az árut az egyik leadási ponton. Online rendelés esetén ezeken az Átvételi pontokon nincsenek a súlyhatárra vonatkozó korlátozások, így ezeken akár a nagyobb méretű és súlyú megrendeléseket is átveheti. A listát itt találja:

Átvételi pontCímNyitvatartási idő
Budapest - Örs vezér tereÖrs vezér tere 22., 1148 Budapesthétfőtől szombatig: 10:00 – 20:00
vasárnap: 10:00 –19:00
GyőrKörtefa u. 6. (VGP Park), 9027 Győr, Gebrüder Weisskeddtől péntekig: 11:00 – 18:00
PécsÜszögi-kiserdő utca 2., 7630 Pécs, Gebrüder Weisskeddtől péntekig: 11:00 – 18:00
Debrecen - mobil átvételi pontKishegyesi út 1-11, 4031 Debrecen, Tesco Extra áruház parkolója, Gebrüder -Weissszerdától péntekig: 16:00-18:00
Miskolc - mobil átvételi pontSzentpéteri kapu 103, 3527 Miskolc, Tesco Extra áruház parkolója, Gebrüder -Weissszerda és péntek: 16:00 – 18:00
PolgárPolgár Ipari park, Hajdú u. 40, 4090 Polgár, Gebrüder Weiss

keddtől péntekig: 11:00 – 18:00

Szeged

SZILK, Back Bernát utca 1., 6728 Szeged, Gebrüder Weisskeddtől péntekig: 11:00 – 18:00
VeszprémHázgyári u. 18, 8200 Veszprém, Gebrüder Weisskeddtől péntekig: 11:00 – 18:00
szombat: 8:00 – 13:00
ZalaegerszegSágodi út 128, 8900 Zalaegerszeg-Ságod, hrsz: 0768/9, Gebrüder Weisskeddtől péntekig: 11:00 – 18:00

A mobil átvételi pontra történő szállítás egyszerű - csak válassza ki a rendeléskor, majd kap egy e-mailt, hogy mikor és milyen címen lesz elérhető a rendelése átvételre. Küldeménye 5 napig várja Önt a mobil átvételi helyen.

A Scandishop webáruházba is látogasson el a Tiplino segítségével, és nézze meg a nagyszerű kedvezményeket, amelyeket kínál. 

IKEA visszatérítések és reklamációk

Előfordul, hogy egy termék nem felel meg Önnek, vagy meggondolta magát a vásárlással kapcsolatban. A webáruházban a termék megvásárlásától számított 365 napon belül van lehetőség a visszaküldésre. Ha tehát úgy dönt, hogy visszaküld egy terméket, mert például nem tetszik személyesen, vagy már nem kell, akkor ezen az időszakon belül indoklás nélkül, ingyenesen visszaküldheti. Csak vigye be az üzletbe a számlával együtt (a terméknek nem használtnak és eredeti csomagolásban kell lennie), és a pénzt visszatérítik Önnek.

Ha vissza szeretné küldeni a terméket, azt az üzletben is megteheti - ehhez a számlára és a termékre van szüksége. A garanciaidő a terméktől függően változik - lehet 3, 5, 10, 15 vagy 25 év. Ha a termék ezen időszakon belül megsérül, akkor reklamálhat. A terméket vagy kicserélik egy új termékre, vagy visszatérítik a pénzét. A termékek reklamálásához az ügyfélszolgálati vonalat is használhatja. Reklamáció esetén ki kell töltenie egy reklamációs űrlapot is. A reklamáció benyújtásának módjáról közvetlenül az IKEA.hu oldalon vagy az ügyfélszolgálati vonalon tájékozódhat. Reklamációt mindig csak a számla - azaz a vásárlást igazoló bizonylat - birtokában nyújthat be.

Ha a termék már nem felel meg a visszaküldési feltételeknek (például ha lejárt a garanciaidő), akkor a Second Life of Furniture szolgáltatás segítségével visszaküldheti a megvásárolt terméket.

IKEA kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Vásároljon Pax gardróbot - akár 65.000 Ft vissza

01.05.2024

Termékek új, alacsonyabb áron - Ikea

30.04.2024

Utolsó lehetőség - Ikea

31.05.2024

Ikea family akciós ajánlatok

31.05.2024

50% kedvezmény lakberendezési kiegészítőkre - IKEA

31.05.2024

50% kedvezmény MALM komódok üvegtetejére - IKEA

29.02.2024

3+1 akció Dröna dobozokra - Ikea

29.02.2024

3+1 akció képkeretekre - Ikea

29.02.2024

3+1 akció kávéscsészékre - Ikea

29.02.2024

20% extra kedvezmény serpenyőkre -Ikea

09.02.2024

Ikea kuponok felhasználása a webáruházban

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált IKEA kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az IKEA.hu webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz, onnan pedig a pénztárhoz. A fizetés részletei legalján található a kupon mező lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Hozzáad" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani az IKEA kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint az IKEA kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a IKEA webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be