Gebotools webáruházról

A Gebotools az egyik legnagyob szerszám, beredenzés és gép forgalmazó üzlet. Jelenleg meghaladja az 5000 aktív terméket, amellyel rendelkeznek. Közvetlen gyártótól származnak a termékeik nagy része, ezért nagyon jó árakat tudnak biztosítani, legyen szó kis- vagy nagy mennyiségről. A Gebotools a már jól ismert Michelin, Kennedy, Condor Werkzeug, Hazet márka gyártók kiemelt forgalmazója. Ha már szerszámról van szó, akkor legyen hosszú élettartamú és minőségi. 

Kép

Termékkínálat

Bő termékkínálattal várja a vásárlókat a webáruház. Kínálatukban emelőket találhatnak, gumiszervízhez alkalmas eszközöket, olajcsere - kulcsok és kiegészítők, prések és kiszedők, fém- és fafeldolgozáshoz szükséges kellékeket. Nem csak hogy nagyon jó árakon tudják ezeket a termékeket beszerezni a webáruházból, de még kedvezményes csomagokkal is kedveskednek a vásárlóknak. A Tiplinó oldalán találhat még hasonló webáruházakat, ha más barkácsüzletben is körülnézne látogassa meg az OBI, Merkury Market, Puma Tools és a SzerszámOázis webáruházakat.

Gebotools szaküzlet 

Nem csak házhozszállítási lehetőség van, hanem személyesen is átveheti a rendelését Mátészalkán az   Oberkochen út 7. cím alatt. 

Fizetési módok

A Gebotools webáruházban fizethet utánvétellel a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával. A termék véteálárának összegét kifizetheti előre utalással is. Ha a személyes átvételnél maradna, a boltban fizethet készpénzzel és bankkártyával is. Készpénzes fizetésre az üzletben csak HUF/EUR pénznemekben történhet. 

Szállítási módok

Mivel számos méretű és terjedelmű gépek forgalmazásával foglalkoznak, ezért több futárszolgálattal állnak kapcsolatban. A rendelési számlán feltültenett szállítási díj eltérhet a valós értéktől bizonyos esetekben. A számlán látható összeg elsősorban egy általuk megbecsült összeg. 

A termékek szállítását a Magyar Posta oldja meg, melynek a szállítási költségeiről bővebben a webáruház oldalán tájékozódhat. Előre figyelmeztetnek mindenkit, tájékoztató jellegű árakról van szó, valós esetben különbözhetnek, mivel a termékektől függenek a szállítási díjak.

A csápos- és motorkerékpár emelőket privát futárszolgálattal kézbesítik, így ha házhozszállítást igényel személyes átvétel helyett a szállítási díj 52.000 Ft / emelő.

Kép

Garancia

A magánszemélyek 24 hónapos-, míg a jogi személyek 12 hónapos jótállást élveznek. A Gebotools Kft által értékesített termékek javítási szolgáltatásban részesülhetnek a jótállási időszak után is. Felár ellenében végrehajtják, ügyfelek számára különleges áron.

Visszaküldés és elállási jog

A vásárló 14 napos időszakban részesül abban, hogy felbonthassa a szerződést anélkül, hogy indokolnia kelljen. A visszaküldéshez a termékeknek sértetlen állapotban kell lennie, tehát használati nyomok nélkül, dudorok és karcolások nélkül, minden tartozékkal együtt. A szállítási költséget a vásárló állja visszaküldés során. 14 napos visszatérítést kaphat, amennyiben megsérült a termék szállításkor. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Lépjen velünk kapcsolatba a Gebotools webáruházzal az alábbi módokon: 

e-mail cím: sales@gebotools.hu 

telefonszám: +3616777804 

Látogassa meg Facebook oldalukat még több információért és termékajánlóért.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Gebotools webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Gebotools webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Gebotools webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Gebotools webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Recenzió Gebotools

János K.

30.12.2023 5.0

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Gebotools webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be