Cupshe

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Cupshe kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Cupshe

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Cupshe.com webáruháza minőségi, stílusos és kedvező árú női fürdőruhákat, bikiniket és strandkiegészítőket kínál. Mivel a márka célja, hogy...

A Cupshe webáruházról

A Cupshe.com 2015-óta működő webáruháza a fürdőruhákra és strandöltözetekre szakosodott. Az oldalon több ezer fürdőruha és strandkellék közül válogathatnak a vásárlók. Egyrészes, kétrészes, esetleg bikini? Klasszikus darabok vagy a legújabb trendek? A Cupshe online áruházában ez mind kedvező áron megtalálható. Amennyiben a kínálatban mégsem találja meg az önnek megfelelő darabot, a Cupshen megalkothatja az ön számára tökéletes bikinit az elérhető bikinialsók és felsők variálásával.

Kép


Fizetési módok

A Cupshe.com webáruháza a következő fizetési módokat fogadja el:

 • online bankkártyás fizetés: Visa, American Express
 • PayPal, PayPal Credit
 • Apple Pay, Google Play

Az oldalon az Afterpay szolgáltatásnak köszönhetően részletfizetésre is van lehetőség, amely során a vásárlás összegét négy részletben térítheti meg a vásárló.

Szállítás, visszaküldés és reklamáció

A Cupshe.com online áruháza a világ több mint 200 országába, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. Az expressz szállítás költsége 18,50 USD és a csomag 5-7 munkanapon belül érkezik meg a vásárlóhoz. Magyarország esetében más szállítási opció nincs. Fontos figyelembe venni, hogy a rendelés feldolgozása 1-2 munkanapot vehet igénybe. A webáruház lehetővé teszi a csomag nyomon követését.

Amennyiben nem elégedett a Cupshe webáruházából rendelt termékekkel, 30 napon belül visszaküldheti azokat és az áruház cserét vagy pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy mielőtt bármit is visszaküldene, vegye fel a kapcsolatot az üzlet ügyfélszolgálatával, akik tájékoztatják a szükséges lépésekről és pontos címről. A reklamációt csak abban az esetben fogadják el, ha a visszaküldött termékek sértetlen állapotban, árcédulával, tisztán és viselést mutató jelek nélkül érkeznek vissza hozzájuk. Higiéniai okok miatt a törölközők és egyéb strandkiegészítők reklamációját az áruház csak abban az esetben fogadja el, ha a termékek minősége kifogásolható.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a Cupshe termékeivel, szállítással, fizetéssel vagy reklamációval kapcsolatban, a webáruház ügyfélszolgálatával a következő módon veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: service@cupshe.com
 • élő chat
 • a weboldal felhasználói felülete

Többet szeretne megtudni a Cupshe kínálatáról és újdonságairól? Látogasson el az online áruház közösségi média platformjaira: Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Youtube, Pinterest

Telefonos applikáció

Hogy a vásárlás még kényelmesebb, gyorsabb és élvezetesebb legyen, a Google Play és App Store online áruházakból ingyen letöltheti okoseszközére a Cupshe telefonos applikációját.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Cupshe webáruházban

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a CesDeals.com webáruház és számos más üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Cupshe.com webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy akciós kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Cupshe.com weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback? 

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Cupshe.com - fürdőruhák mindenkinek

A Cupshe.com webáruháza minőségi, stílusos és kedvező árú női fürdőruhákat, bikiniket és strandkiegészítőket kínál. Mivel a márka célja, hogy minden hölgy megtalálja a számára legkényelmesebb strandöltözetet, az üzletben rengeteg színű, méretű, fazonú és stílusú fürdőruha közül válogathatnak a vásárlók.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Cupshe webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.