A(z) Beliani webáruházról

A 2009-ben Svájcban induló Beliani bútorcég alap gondolata az volt, hogy magas színvonalú, modern tervezésű bútorokat egy kattintással elérhetővé tegyen vásárlói számára. Kényelmesen és gyorsan otthonába szállítják a megfizethető bútorokat, ezzel téve kellemes élménnyé a vásárlást. Köszönhetően a kínált minőségnek, gyorsaságnak és áraknak, mára már 18 országban van jelen. Svájcon kívül most már olyan országokban is megörvendezteti a vásárlókat, mint Németország, Finnország, Franciaország, Spanyolország, Dánia, Hollandia, Cseh Köztársaság és sok más. 

Kép

Így spórolhat a Beliani webáruházban

Annak érdekében, hogy rendelése jó érzéssel töltse el a minőségnek és árnak hála, a Beliani még spórolási lehetőségeket is kínál. Az egyik ilyen lehetőség a kedvezményes kuponok beváltása, így pompás Beliani kanapéra, szönyegre vagy lámpára tehet szert. A kuponok beváltásának módjáról lejjebb olvashat. Az ár csökkentésében a Tiplino is segítségére van, mire ezeket a kuponokat összegyűjti, ahogy az akciókat is. Akciókról és kuponokról a Beliani Facebook, Instagram, YouTube és Pinterest csatornáin is olvashat. A nagy leárazások is jellemzik ezt a webáruházat. Egy-egy akció során, akár 70%-kal olcsóbban vásárolhatja meg kedvenc Beliani szőnyegét vagy más elengedhetetlen otthon kiegészítőt. És ha már akciók, akkor a legismertebb akciókban is részt vesz a Beliani. Ez pedig nem más, mint a Black Friday. Az idő spórolása is egy lehetőség, amelyet az ajándékutalvánnyal tehet meg. Ezek interneten használhatók fel és nem vonhatók össze más ajánlatokkal, valamint nem lehet őket készpénzre váltani. A szállítás is ingyenes, mégpedig az ország bármely pontján. 

Akciók a Beliani webáruházban 

A Beliani számos elégedett vásárlóval büszkélkedhet, ami a minőség mellett az árnak is köszönhető. A már jutányos árai mellé akciókkal örvendezteti meg vásárlóit. Legújabb leárazásairól a hírlevelében tájékoztat. Minden évben megtartja a Black Week akcióját, ami a Black Friday kiterjesztése egy egész hétre. Ilyenkor akár 20%-kal olcsóbban vásárolhat. Összességében akciói során akár 70%-kal olcsóbban szerezhet meg egy-egy bútort vagy lakás kiegészítőt. A kedvezmény mértéke azonban sokszor az adott termék kategóriától függ. Nem vonatkozik például ugyanaz a kedvezmény szőnyegre és komódra. Bútorok vásárlásával más webáruházakban is spórolhat a Tiplino segítségével. 

Beliani kínálat

Ahogy az már többször említve volt, a Beliani bútorokt forgalmazó online áruház. Teljes otthona berendezhető kínálatából, mely a következőkből áll:

 • Kültér
 • Kanapék
 • Ágyak
 • Székek
 • Fotelek
 • Asztalok
 • Tárolók
 • Ülőalkalmatosságok
 • KIegészítők
 • Szőnyegek
 • Lámpák
 • Kádak és pezsgőfürdők

Nem számít, hogy lakása van vagy háza, kültérrel mindkét esetben rendelkezhet terasz vagy balkon formájában. Azért, hogy esténként vagy a téli meleg napokon élvezhesse a kilátást és a friss levegőt, jól jön egy kényelmes szék, pad vagy napozóágy. A kerti tárolódobozokban tarthatja a hozzájuk tartozó párnákat, abroszokat, miközben ejtőzik egy jót a függőágyban. A vidaXL saját márkás bútorokat kínál, többek között kerti bútorokat is, melyeket vidaXL kuponnal olcsóbban vásárolhat meg. A természeti viszonyokat jól álló bútorok gránitból, acélból, betonból vagy alumíniumból készültek. 

Kép

A nappali éke a kanapé. Nagyon sok stílusú Beliani kanapé található a kínálatban, melyek színben, formában és anyagban is különböznek. A legkresettebb kanapék a sarokkanapék és a bőrkanapék, de olyan retro különlegességek is fellelhetők, mint a rekamié vagy a chesterfield kanapé. A kanapéágyak nem csak arra szolgálnak, hogy kényelmesen ülhessen miközben a szabaidejét tölti, hanem alvásra is ideális. Az alvás pedig mint tudjuk nagyon fontos. Ezért nem csak szép, de kényelmes Beliani ágyak hosszú sorával is várja vásárlóit. Ezek lehetnek akár állíthatók is vagy vízágyak. Ha a tér megengedi, akár egy kör alakú ágyat is beszerezhet. Anyagukat tekintve lehetnek bársony, fa, fém vagy bőr. 

Egy székre nem csak az étkezőben van szükség, hanem akár munkához vagy játszáshoz is. A tároló otthona több részében is megállja helyét. Ez a fogalom foglalja magába a zsúrkocsikat, éjjeliszekrényeket, ládákat, könyvespolcokat, gardróbszekrényeket és irodai székeket is. És ha megvannak a kedvenc bútorok, már csak kiegészítőkre van szükség. Legyenek azok párnák, szőnyegek vagy díszek, a Belianin ezeket is megtalálja. Számos kiegészítőt és bútort rejt az XXXLutz webáruháza is. 

Ezért a Beliani

Mindig nehéz úgy választani bútort, hogy nem lehet megnézni, látni a színeket és a méretet. A Beliani viszont törekszik arra, hogy az ilyen döntéseket könnyebbé tegye, megszerettesse vásárlóival az online bútor vásárlást. Az ingyenes házhoz szállítás az egyik érv. Az ország bármely részére ingyenesen érkezik a megrendelt bútor, holott vannak olyan áruházak, ahol ezt a szolgáltatást ki kell fizetni. Még külfödre is lehet tőlük rendelni, csak ebben az esetben a szállítás költségekkel jár. 

Azért, hogy kényelmesen kipróbálhassa a megrendelt terméket, a Beliani 365 napos visszaküldési lehetőséget biztosít. Amennyiben 14 napon belül küldi vissza az adott terméket, a szállítás ingyenes bizonyos feltételek betartása mellet, melyekről lejjebb olvashat. Az sem mellékes, hogy folyamatosan vannak leárazások, melyek során akár 70%-kal is olcsóbban vásárolhat. Ezt a Beliani azért teheti meg, mert a termékeket egyenesen a gyártótól rendeli valamint azért, mert nincs bemutatóterme, csakis webáruházon keresztül forgalmaz. Mivel online vásárlásról van szó, a Beliani törekszik a biztonságos fizetés biztosítására. 

Garancia is kiterjed a termékekre, mégpedig 2 év, viszont meghosszabbítható akár 5 évre is. Széles választékában akár több ezer termék közül válogathat. Több száz kanapé, szék, asztal, étkezőszett és sok más várja, hogy otthona álmai megvalósításává váljon. Nem könnyű feladat ennyi termék közül választani, ezért inspirációkat is gyűjthet. A Beliani trendek rejtik az általuk elképzelt nappali, hálószoba, étkező, fürdőszoba vagy kerti inspirációkat. Modern, klasszikus és retro stílus kedvelői is találnak inspirációkat. A leírtakat pedig misem támasztja alá jobban, mint a több, mint egy millió elégedett vásárló és általuk megosztott pozitív Beliani vélemények. YouTube csatornáján inspirációk és DIY útmutaók is találhatók, hogy otthonát önmaga is szebbé tehesse. 

Visszaküldés a Beliani webáruházban

A Beliani a már megszokott, a vásárlástól számított 14 napban ad lehetőséget minden indoklás nélkül történő elállásra a vásárlástól. Ha élni szeretni ezen a jogával, mindenképp vegye fel a kapcsolatot a Beliani vevőszolgálatával, mely munkanapokon 8.00-tól 18.00 óráig a  +36 1 700 8555 telefonszámon érhető el, illetve a mail@beliani.hu e-mail címen. Esetleg kihasználhatja a Beliani weboldalán található chat felületet is. 

Miután egyeztetett az ügyfélszolgálattal, kap egy panaszkezelési számot, melyet fel kell tüntetnie a visszaküldött csomagon. A csomag visszaküldésével felmerülő költségek nem terhelik abban az esetben, ha a termék nem használt, ép állapotú és az eredeti csomagolás is megfelelő állapotban rendelkezésre áll. A szállítást a Beliani csapata szervezi le és a terméknek az összeszerelés előtti állapotában kell lennie. A termék továbbá nem lehet kád, hidromasszázs kád vagy pezsgőfürdő. A terméket természetesen ki lehet csomagolni, össze is lehet szerelni, kipróbálni, de nagyon fontos, hogy a szétszedésnél ne sérüljön. A termék visszaküldése előtt fényképes bizonyítékot kell eljuttatni a Beliani ügyfélszolgálatának a termék és csomagolás állapotáról.

Ingyenes visszaküldésVisszaküldés a vásárló költségére
 • Nem használt, ép állapotú termék
 • Használt termék
 • Megfelelő állapotú eredeti csomagolás
 • Az eredeti csomagolás nem áll rendelkezésre
 • A szállítást a Beliani szervezi
 • A szétszerelés miatt sérült termék
 • A termék nem kád, hidromasszázs kád vagy pezsgőfürdő
 • A termék kád, hidromasszázs kád vagy pezsgőfürdő
 • Sértetlen termék
 • Az összeszerelés  miatt sérült termék

Plusz szolgálatatásként a Beliani 365 napos visszaküldési időt biztosít, melynél viszont minden esetben a vásárlót terhelik a visszaküldés költségei. A vásárló ebben az esetben a visszajáró vételárat jutalvány formájában kapja meg, melyet 360 napon belül vásárolhat le a Beliani webáruházban. A 365 napos visszaküldés nem vonatkozik a fürdőkádakra, pezsgőfürdőkre és hidromasszázs kádakra. 

A visszaszállítást minden esetben a Beliani szervezi le, ez nagyjából 5 munkanapot vesz igénybe onnantól számítva, hogy felvette velük a kapcsolatot. A vásárló dolga becsomagolni a terméket és kihelyezni a járdaszegélyre amikor a szállítást végző partner eljön érte. A csomagfelvételtől számított 3-7 napon belül megkezdik a vételár visszautalását. 

Beliani kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Beliani 5% kedvezmény minden termékre

10.05.2023

Kedvezményes kupon Beliani 10% kedvezmény minden termékre

10.05.2023

Kedvezményes kupon Beliani 15% kedvezmény minden termékre

10.05.2023

Kedvezményes kupon Beliani 20% kedvezmény minden termékre

10.05.2023

Kedvezményes kupon a Beliani webáruházban 8000 Ft kedvezmény a 80.000 Ft rendelelés esetén

03.05.2023

Akció a Beliani webáruházban, 29% kedvezmény zsúrkocsikra

23.01.2023

Akció a Beliani webáruházban, 32% kedvezmény törölközőkre

23.01.2023

Akció a Beliani webáruházban, 58% kedvezmény birkabőr és műbőr szőnyegekre

23.01.2023

Akció a Beliani webáruházban, 50% kedvezmény fali dekorációkra

23.01.2023

Akció a Beliani webáruházban, 27% kedvezmény komódokra

23.01.2023

Beliani kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Beliani kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Beliani kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Beliani webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A kosár tartalmának leellenőrzése után lépjen a pénztárhoz, jelentkezzen be, regisztráljon vagy vásároljon vendégként. Adja meg a számlázási adatait és lépjen tovább. A kosárba helyezett termékek alatt található a "Rendelkezik ajándékutalvánnyal vagy kuponnal?" lehetőség. Az alá írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Utalvány használáta" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Beliani kuponra a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Beliani webáruházról

A Beliani webáruház kényelmes és minőségi bútorokat kínál jutányos áron. Ingyenes szállítással vásárolhatja meg álmai kanapéját vagy ágyát. Nem csak az otthona gazdagodhat szebbnél szebb bútorokkal, hanem a kültér is. Alumínium, gránit, acél és beton kültéri bútorok valamint fa bútorok közül válogathat. 365 napos elállási joga lehetővé teszi, hogy kipróbálja a megrendelt terméket és meggyőződjön róla, hogy tényleg a megfelelőt választotta. Inscpirációi segítik azon vásárlóikat, akiknek nincs konkrét elképzelésük. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Beliani webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be