Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Beddinginn webáruházról

A Beddinginn webáruháza ágyhuzatokat, függönyöket, lakáskiegészítőket, autóülés-huzatokat, fürdőszobai kellékeket és számos egyéb, a háztartásban hasznos és mutatós kelléket kínál. Az online boltban ruhaféléket, faldíszeket, autódíszeket és ajándéktárgyakat is talál. A termékek számos színvariációban, méretváltozatban és anyagban elérhetők, sőt, lehetőség van méretre szabott lakástextíliák rendelésére is. Lakáskiegészítőit egy helyen összeválogathatja, a Tiplino kedvezményeinek köszönhetően pedig még kedvezőbb áron vásárolhat a Beddinginn webáruházában!

Kép


A Beddinginn kínálatából:

 • ágyneműk felnőtteknek és gyerekeknek, ágytakarók, lepedők
 • autópárnák, pohártartók, autómatricák
 • függönyök, sötétítők
 • női- és férfiruházat
 • poharak, bögrék, lakásdíszek
 • képek, falmatricák
 • fürdőszobakellékek, fürdőköpenyek
 • ékszerek, parókák, kreatív ajándékok
 • túrakellékek, fürdőruhák

Fizetési és szállítási módok

A webshop által támogatott fizetési módok:

 1. -online bankkártyás fizetés
 2. PayPal
 3. iDeal, Boleto, WebMoney, Sofort

A Beddinginn webáruháza standard, extra-kedvezményes és expressz szállítási módokat kínál. A szállítás költsége és időtartama a csomag súlyától és célországtól függően változik, a végleges összeg a rendelés leadásakor látható. Az oldalon feltüntetett árak és a szállítási költség az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazza, ezek a vásárlót terhelik. A rendelést követően egy kód érkezik a vásárló e-mail címére, amellyel nyomon követheti csomagját. A webshopból való rendelés regisztrációhoz kötött. 

Kép


Reklamáció és a termékek visszaküldése

A webáruházból rendelt termékeket, amelyekkel nem teljesen elégedett, a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszaküldheti és a webshop visszatéríti vásárlása összegét. Első lépésként vegye fel a kapcsolatot a Beddinginn ügyfélszolgálatával, akik tudatják Önnel a pontos visszaküldési címet. Fontos, hogy a fürdőszobai kellékek, intim jellegű dolgok és egyedi méretre szabott termékek nem küldhetők vissza. A visszaküldött árunak eredeti csomagolásban és sérülés, vagy viselés nyoma nélkül kell visszaérkeznie az üzletbe. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a Beddinginn áruházában való vásárlást illetően, forduljon az oldal ügyfélszolgálatához: service@beddinginn.com

Tudjon meg többet a webshop kínálatáról a közösségi média platformokon keresztül: Facebook, Instagram, Twitter

Kedvezményes kuponok felhasználása a Beddinginn webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Beddinginn webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Beddinginn webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Beddinginn weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Beddinginn.com - lakáskiegészítők

Lakástextília, ágyneműk, függönyök, lakás- és autókiegészítők széles választéka kedvező áron a Beddinginn webáruházában. Amennyiben a több ezer termék között nem találja meg az Ön számára tökéletes darabokat, a webshopban akár méretre szabott dolgokat is rendelhet.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Beddingin webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.