A(z) Bauhaus webáruházról

A Bauhaus igazi úttörőnek számít a barkácsáruházak között. Ez az áruház volt az első, amely a szerszámokat, festétekeket, építőnyagokat és minden építéshez, felújításhoz szükségest egy tető alá hozott. Körülbelül 120 000 termékkel rendelkezik, melyekre Bauhaus kupont is beválthat. Nem számít, hogy amatőr barkácsoló vagy profi, itt megtalálja amire szüksége van.

Kép

Így spórolhat a Bauhaus áruházakban

Remek árai ellenére is rendelkezik ez az áruház spórolási lehetőségekkel, például Bauhaus kuponok beváltásával. Kiemelt ajánlataival és akciós újságaival kedvez azoknak, akik építenek vagy átépítenek. Szerencsére a Black Friday sem marad el, ami még lejjebb viszi az árakat. 

Így tehet szert Bauhaus kuponra

Kuponokra ebben az áruházban úgy tehet szert, ha követi a Tiplino.hu portált vagy a Bauhaus.hu hivatalos weboldalát. Amennyiben pár katintással feliratkozik a hírlevélre, friss információi lesznek a kuponokról, akciókról és a Bauhaus akciós újságról is. A Bauhaus Black Friday akciója szintén lehet kuponakció.

Bauhaus csempe és minden más

Már az áruház termék kategóriái is jelzik a sokrétűséget:

 • Kert-Szabadidő
 • Gép
 • Szerszám-Tárolás
 • Fűtés-Hűtés
 • Ajtó-Ablak
 • Padló-Fal
 • Építés
 • Fürdő-Konyha
 • Világítás
 • Lakás-Dekoráció
 • Okosotthon

Az áruház segítségével kertjét felruházhatja növényekkel, növénytartóval, bútorral, öntözéssel, pavilonnal vagy grillel. Ha szereti kint tölteni az idejét, egy medence vagy zuhany által még kellemesebbé teheti. Hogy bővítse a kínálatot, meglátogathatja a Praktiker webáruházat is, ahol az akciós újságoknak köszönhetően akár olcsóbban is megveheti. Természetesen kerti gépekre is szükség van a szép és ápolt kertért. Fűnyírók, traktorok, szegélynyírók, fűkaszák, sövényvágók, szivattyúk, láncfűrészek, ágaprítók, lombszívók, permetezők, rönkhasítók, gyepszellőztetők, kapálógépek és spaciális gépek is várják szép számban.

Kép

Gép kategóriában továbbá szerszámgépeket, faipari gépeket, építőgépeket éa tisztítógépeket is találni. A gépekhez tartozó tartozékok kínálata egyértelmű. Azért, hogy a megvásárolt tömérdek szerszám ne hemperegjen kaotikusan szanaszét, nézzen szét a tárolók között is. Műhelyét könnyedén és kedvezményes áron berendezheti, ha közben Bauhaus kupont is használ. És ha már műhely, akkor a munkaruha és a védelmet biztosító eszközök is rendelkezésre állnak. 

Ahogy az már többször is elhangzott, ebben a webáruházban mindent megtalál, amire egy építkezés vagy átépítés során szüksége lehet, ami alól a fűtés-hűtés sem kivétel. Kandallók, klímák, radiátorok, hősugárzók várják ahogy minden tartozék is. Legyen az távirányító, cső vagy akár kiegészítők és tisztítószerek, ápolók.

A Bauhaus beltéri ajtók széles választékával rendelkezik. Bármelyik ajtóhoz garantáltan talál kilincset és zárbetétet is. Fa ablakok és műanyag ablakok közül választhat, melyen passzolnak a kiválasztott ajtókhoz. Padlóra is szüksége lesz, de szerencsére ebben a webáruházban és az Obiban gazdag kínálattal találkozik. 

Még olyan termékekért sem kell más áruházat felkeresnie, mint a padlásfeljáró, melléklépcső, hullámlemez, kerítés vagy kőzetgyapot. Fürdőszobájába és konyhájába még olyan apróságokat is vásárolhat itt, mint az ételtároló. Ha több kiegészítőre vágyik, akkor nem árt felkeresni egy erre szakosodott webáruházakat, mint például az XXXLutz.

Az utolsó fontos dolog, amire még szükség lehet, az a világítás. Minden helység megköveteli a megfelelő világítást, amiért a Bauhaus kínálatában több száz közül válogathat. Az igazán gazdag választékot szűkítheti típus, márka vagy jellemző szerint. 

Bauhaus áruházak

Az áruház története Németországban kezdődött, de mára már majdnem minden európai országban jelen van és Magyarország is köztük van. Nem csak online jelenlétnek örvendhetünk, hanem 3 szakáruháznak is.

Áruház címeBauhaus nyitvatartás
Bauhaus Dunakeszi, Pallag utca 9., 2120Hé.-Pé. 7:30-21:00, Szo. 8:00-21:00, Vas. 8:00-18:00
Bauhaus Maglód, Esterházy János u. 7.1., 2234Hé.-Pé. 7:30-21:00, Szo. 8:00-21:00, Vas. 8:00-18:00
Bauhaus Szigetszentmiklós, Városkert u. 1., 2310Hé.-Pé. 7:30-21:00, Szo. 8:00-21:00, Vas. 8:00-18:00

Ezért a Bauhaus

Nem csak kedvezményes árai miatt éri meg ezt az áruházat választani, hanem a számos szolgáltatás miatt is. Segítségükkel kellemesebb a vásárlás miközben a felújítási és építési terveit is véghez viheti. Egyértelmű pozitívum a foglalás lehetősége is a Bauhaus online shopban. 

Amennyiben szerszámokra van szüksége, de tudja, hogy ritkán fogja őket használni, nem kell pénzt költenie a megvételre, helyette inkább kikölcsönözheti azt. Elég ha kiválasztja az adott szerszámot, kifizeti a letétet és a munka befejeztével visszaviszi azt a Bauhaus áruházba. A letétet ezután visszakapja készpénzben vagy számlájára. A termékekhez használati utasítás is jár, így nem kell félnie attól, hogy helytelen használattal tönkreteszi azt. 

Mivel ebben az áruházban szinte lehetetlen nem bevásárolni, ha kicsit túlvállalja az autója kapacitását és a vásárlás meghalad egy adott összeget, bérelhet utánfutót. Ez négy órára teljesen ingyenes, de utánfutó helyett dönthet teherautó mellett is. Amennyiben deszkát vásárol vagy konyhai munkalapot, kérheti a Bauhaus profi csapatának segítségét a méretre vágásnál. Ha olyan festéket szeretne, ami nem található meg a minták között, használja ki a festék keverés szolgáltatást. Az áruház további szolgáltatásai:

 • Kulcsmásolás
 • Propán-bután palackok töltése
 • Kések élezése
 • Képkeretezés
 • Szerelés

További nagy előny és egyben újdonság a Bauhaus Drive-in aréna is, ahová könnyen befér autójával, felpakolhatja a megvásárolt termékeket vagy bérelhet a már említett utánfutók vagy tehetautók közül. Inspiráció gyűjtésében is segítségére van a sok katalógusnak és a blognak köszönhetően.

 

Visszaküldés

Amennyiben meggondolná magát a termékkel kapcsolatban vagy nem lenne vele elégedett, egyszerűen visszaadhatja azt. Az elállási szándékról nyilatkozatot kell eljuttatni a Bauhaus webáruháznak akár postai úton, akár e-mailben. Amennyiben több terméket vásárolt egyszerre, a nyilatkozatból nyilvánvalónak kell lennie, hogy melyiket szándékozik visszaadni. 

Az elállás az átvételtől számított 14 napon belül lehetséges vagy a rendelés és átvétel közötti időben. Extra, 28 napos elállási jogban részesülnek azok, akik fogyasztónak számítanak. A visszaküldött terméknek sértetlennek, bontatlannak, hibátlannak és használatlannak kell lennie. Ezek a feltételek a nem fogyasztókra is vonatkoznak.

A visszaküldés tekintetében két lehetősége van: visszaviszi személyesen az egyik Bauhaus áruházban vagy visszaküldi a raktárba a Bauhaus Szakáruházak Kereskedelmi Bt1211 Budapest, Szikratávíró út HRSZ.: 210023 - C2 raktár címre. Szakáruházba visszaküldés nem lehetséges. Fogyasztók igényelhetik azt is, hogy az áruház szervezze meg a visszaküldést, mely költségei a fogyasztót terhelik, melynek összege megegyezik a kiszállítási díjjal is. Annak érdekében, hogy a terméke ne sérüljön, biztonságos módon csomagolja be. 

Mielőtt elküldené az adott terméket, a csomag minden oldaláról fényképet kell készítenie, melyet e-mailben kell elküldeni a Bauhaus ügyfélszolgálatának az ugyfelszolgalat@bauhaus.hu címre. Amely termékekre nem vonatkozik az elállási jog:

 • Személyre szabott termékek
 • Zárt csomagolású termékek, melyek higiéniai okokból a felbontást követően nem küldhetők vissza
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek
 • Olyan termékek, melyek az átadást követően vegyülnek más termékekkel
 • Olyan termékek vagy szolgáltatások, melyek ára a pénzpiac ingadozásától függ
 • Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példánya, ha a csomagolás fel lett bontva. 

Bauhaus kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Bauhaus kedvezményes árú ajtók és ablakok

03.07.2023

Akció Bauhaus kedvezményes árú szerszámok és tárolók

03.07.2023

Akció Bauhaus kedvezményes árú okosotthon termékek

03.07.2023

Akció Bauhaus kedvezményes árú lakás kiegészítők és dekorációk

03.07.2023

Akció Bauhaus kedvezményes árú grillek

03.07.2023

Akció Bauhaus kedvezményes árú kültéri épületek és tárolók

03.07.2023

Bauhaus kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Bauhaus kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Bauhaus.hu webshopban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Kupon érvényesítése" lehetőség. Arra kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon érvényesítése" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Bauhaus

Agnes

04.11.2023 5.0

Nagyon

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Bauhaus webáruházról

A barkácsolás szakértője a Bauhaus. Mindent megtalál itt felújításhoz, átalakításhoz, kert rendezéshez és gondozáshoz. Az online shopnak köszönhetően kényelmesen, otthonról megrendelheti a projektjéhez szükséges eszközöket, gépeket és anyagokat. A gyorsabb vásárlás érdekében le is foglalhatja a termékeket, majd átveheti a legközelebbi Bauhaus áruházban. Csempe, padló, építési anyagok, gépek, ajtók, szaniterek, szerszámok, tárolók és számos más dolog, amit Bauhaus kuponnal olcsóbban vásárolhat. 

Webáruházak kategóriái

Bauhaus más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Bauhaus webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be