Baginc

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Baginc kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Baginc

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Baginc online webáruházában minőségi táskák, pénztárcák és övek között válogathat. A legújabb divatdarabok mellett a kínálatban időtálló,...

A Baginc webáruházról

A Baginc.com webáruháza táskák, pénztárcák és övek széles kínálatával várja a vásárlókat. Az oldal a legújabb trendeknek megfelelő darabokat kínál elérhető áron, így igyekszik a luxust mindenki számára elérhetővé tenni. Az üzletben rengeteg fazon, méret szín, anyag és minta közül válogathat, így szinte biztos, hogy az ízlésének és igényeinek megfelelő táskát és kiegészítőt itt megtalálja.

Kép

Baginc – Luxus elérhető áron

A párizsi székhelyű Baginc célja, hogy a hírességek által viselt luxus táskákat és kiegészítőket mindenki számára elérhetővé tegye. Éppen ezért kínálatukat folyamatosan frissítik, hogy a vásárlók a legújabb Hollywood és celebvilág inspirálta divatdarabok között válogathassanak a lehető legkedvezőbb áron. A legújabb trendek mellett természetesen a klasszikus, letisztult modellek sem hiányoznak az üzeltből. Kiváló minőségű válltáskák, kézitáskák, kis- és nagyméretű táskák széles választékát találja itt, amelyek rengeteg minta, stílus, anyag és színkombinációban elérhetők. A Baginc.com a táskák mellett öveket és pénztárcákat is kínál, így pár kattintással összehangolhatja kiegészítőit.

Kép

Fizetés és szállítás

A Baginc.com a világ számos országába szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. Rendelésnél a hagyományos és gyors szállítási mód között választhat. A hagyományos szállítás esetén a 99 USD vásárlás felett a szállítás ingyenes és az áru 6-7 napon belül futárszolgálattal érkezik meg Önhöz. A gyors szállítási mód 20 USD-ba kerül és két napig tart. Az árut mindkét esetben a rendelés leadása után 24-48 órán belül postázzák. A termékek gondosan becsomagolva érkeznek, a díszcsomagolásért nem számláznak felárat. Csomagjának állapotáta rendelését követő pár nappal az e-mail címére érkező kóddal követheti figyelemmel. Amennyiben elégedetlen a vásárolt termékkel, a Baginc garantálja a pénzvisszatérítést.

A webáruház a következő elővételes fizetési módokat fogadja el:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal
 • kriptopénznemek
Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben a vásárlással, szállítással, fizetéssel vagy reklamációval kapcsolatban kérdése merül fel, a következő e-mail címen léphet kapcsolatba a webáruházzal: sales@baginc.com

A Baginc webáruházat a következő közösségi média platformokon találja meg: FacebookInstagram, Pinterest, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a(z) Baginc webáruházban

A Baginc online hírlevelére feliratkozva kedvezménnyel vásárolhat a webáruházban.

Amennyiben a Tiplino.hu oldalán keresztül vásárol, az oldalon található kuponoknak köszönhetően kedvezményes áron juthat hozzá a Baginc webáruházának és számos más üzlet termékeihez, a cashback szolgáltatással pedig vásárlásából pénzt szerezhet vissza. Amennyiben kérdése van a Tiplino.hu kuponjaival vagy cashback szolgáltatásával kapcsolatban, böngésszen erről szóló írásaink között vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét! 

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Baginc - luxus elérhető áron

A Baginc online webáruházában minőségi táskák, pénztárcák és övek között válogathat. A legújabb divatdarabok mellett a kínálatban időtálló, klasszikus darabok is megtalálhatók kedvező áron, így annak sem kell lemondania a luxusról, aki nem szeretne  kiegészítőire egy vagyont költeni.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Baginc webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.