IGP

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a IGP-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a IGP webáruházé.

IGP kupon

Kedvezmények az IGP Select hűségprogrammal

+ 3,25 % vissza a vásárlásból
 

Csatlakozzon az IGP Select hűségprogramjához, és élvezze a kedvezményeket. Részletek a weboldalon.

A(z) IGP webáruházról

A tökéletes ajándék kiválasztása nem egyszerű. Hosszas tervezést igényel, figyelembe véve a megajándékozott személyiségét és preferenciáit. Ön is szívesen lepné meg szeretteit egy igazán személyes és egyedi ajándékkal? Az IGP, azaz Indian Gifts Portal ezt pontosan tudja, ezért szívesen segít önnek a megfelelő ajándék kiválasztásában. Megéri egy kis időt szánni rá, hogy elérje az igazi wow-élményt a megajándékozottnál.

IGP - Ajándék mindenkinek

AZ IGP webáruházban megtalálja a tökéletes ajándékot mindenkinek, hiszen rengeteg termék közül választhat kategóriákra osztva. Választhat ajándékot születésnapra, évfordulóra, esküvőre, házavatóra, Valentin-napra és sok más különleges alkalomra. Természetesen bármikor megajándékozhatja szeretteit vagy saját magát, alkalom sem kell hozzá. A kínálatban talál ékszereket számos kategóriában - nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat és sok mást. Vásárolhat virágot, tortát, édességet, játékot, ruhaneműt - egyszóval mindent, amivel másoknak örömet okozhat.

Személyre szabott ajándékok

Még különlegesebb lesz az ajándék, ha teljesen személyre szabott. Az IGP erre is gondolt, így vásárolhat személyes üzenettel, fényképpel vagy névvel ellátott ajándékokat is. Legyen az egy szép emléket ábrázoló fénykép, egy kedves bögre, párna vagy gyertya, netán névre szóló toll vagy kulcstartó, a választás az öné.

IGP

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési lehetőségeket biztosítja: bankkártyás fizetés, PayPal és Wallet (PayTM, SBI Buddy és Mobikwik). A csomagoakt futárszolgálatok által postázzák, mint a FedEx vagy a DHL, a szállítási idő nemzetközi viszonylatban 4–7 munakanpot vesz igénybe. A szállítási költség a célországtól és a termék típusától függ, az információt megtalálja a kosárban fizetéskor.

Reklamáció

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 10 napon belül tudassa az ügyfélszolgálattal. Hibás, törött vagy megrongált termék esetében igényelheti a termék árának visszafizetését bankkártyára utalás vagy 6 hónapig érvényes ajándékutalvány formájában. Ebben az esetben kérhet más terméket is a hibás darab helyett. Amennyiben a termék rendben van, csupán nem elégedett vele, csak az ajándékutalványos opciót veheti igénybe, amely 1 honapig érvényes. Személyre szabott termékekre ez nem vonatkozik.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Eléri őket a support@igp.com e-mail-címen, vagy használhatja a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőívet is. Telefonon hívja a +91-(22) 4343-3333 számot 9:00–19:00 között (IST - indiai standard időszámítás szerint).

Megtalálja őket FacebookonInstagramon és Twitteren is.

 • A webáruházat Lengyelországban is megtalálja: IGP.com
 • Hasonló webshop Csehországban: Casdarku.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A IGP webáruházról

Lepje meg szeretteit egy igazán egyedi és személyre szabott ajándékkal. AZ IGP.com webáruházban számos alkalomra vásárolhat ajándékot, legyen az születésnap, évforduló, házavató vagy Valentin-nap. A kínálatban ékszerek, virágok, ruhaneműk, édességek és sok más.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

IGP más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,25 %  összeget a vásárlásból a IGP webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be