Hasznaltlaptop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Hasznaltlaptop webáruházról

Az áruház A és B kategóriás, felújított, használt laptopokat, notebookokat és számítógépeket forgalmaz. A tartozékok, monitorok és szoftverek sem hiányozhatnak ahogy a kedvezményes Használtlaptop kuponok és pénzvisszatérítés sem. Csakis a legmegbízhatóbb márkák termékei közül válogathat, mint a Dell, HP, IBM, Fujitsu vagy a Lenovo. Találja meg a megfelelő gépet otthoni használatra, munkára és tanuláshoz, utazáshoz, ingázáshoz, játékhoz vagy 3D tervezéshez.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Hasznaltlaptop-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Hasznaltlaptop webáruházé.

Hasznaltlaptop kupon

Kedvezményes kupon Hasznaltlaptop - 10% kedvezmény használt laptop és számítógép vásárlás esetén

Eddig érvényes: 2024.07.31

+ 2,35 % vissza a vásárlásból

A kupon beváltásával 10% kedvezményt kap bármely használt laptopra vagy használt számítógépre a hasznaltlaptop.eu oldalon. A kupon a megadott… több

Tavaszi akció - akár 20% kedvezmény és ingyenes szállítás

Eddig érvényes: 2024.06.30

+ 2,35 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 20% kedvezménnyel laptopokat, asztali gépeket és monitorokat. A szállítás ingyenes.

Ingyenes szállítás használt laptopokra és 50.000 Ft felett

+ 2,35 % vissza a vásárlásból

Az ingyenes szállítás a használt laptopokra, PC-re és monitorokra értékhatártól függetlenül érvényes. Más termékek esetében 50.000 Ft felett nem… több

Használtlaptop kupon beváltásának menete

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Használtlaptop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Használtlaptop.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz és onnan a pénztárhoz. A tételek alatt található az "Kupon megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

A(z) Hasznaltlaptop webáruházról

A Használtlaptop webáruház asztali számítógépekkel, perifériákkal, üzleti kategóriás használt notebookok kis-és nagykereskedelmével foglalkozik. Mivel felújított gépekről van szó, az eredeti ár töredékeért elérhetőek, ami azonban a minőségüket nem befolyásolja. Az áruk még jobban csökkenthető, ha a vásárlás során bevált egy Használlaptop kupont is.

Kép

Spórolási lehetőségek a Használtlaptop.hu áruházban

Használt laptopot venni több szempontból is kifiezetődő. Az ár alacsonyabb az eredetihez hasonlítva, pedig a minőség változatlan. Ez az áruház azonban segít tovább csökkenteni az árat Használtlaptop kuponok beváltásával vagy ingyenes szállítással. Ehhez csak meg kell haladni a 15.000 Ft vásárlási összeget. 

Az állandó lehetőség a Tiplino által kínált pénzvisszatérítés is, amellyel a Használtlaptop áruházban való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az áruház kedvezményeit és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Használtlaptop kuponok

A kedvezményes kuponok több helyen is elérhetőek. Az áruház ugyanis a közösségi médiában is jelen van, mint a Facebook, Instagram vagy Twitter. Ezen felül a Tiplino portálon is jelen vannak a Használtlaptop kuponjai, ahogy az áruház weboldalán is. A felhasználási feltételekről és a kuponok beváltásának módjáról is a Tiplino portálon olvashat. 

Kínálat

Az áruház fő kínálata a:

 • Használt laptop
 • Használt számítógép
 • Használt monitor
 • Tartozékok
 • Szoftver

A Dell, Fujitsu, IBM és HP notebookok felújított verzióiból válogathat. A könyebb választás érdekében kereshet gépet a rendeltetésétől is, mint az otthoni használat, munkába vagy tanuláshoz, utazáshoz, ingázáshoz, játékhoz vagy 3D tervezéshez. A Használtlaptop kuponok az esetek többségében bármely márkára vagy típusra beváltható.

A számítógépek közül is csak a legmegbízhatóbb márkák szerepelnek a kínálatban, köztük a HP, Lenovo, Dell és Fujitsu. Amennyiben a pénztárcája engedi, hogy új gépet vegyen és inkább az mellett dönt, megnézheti a Mall.hu webáruházban is, ahol szintén válthat be Mall.hu kuponokat a vásárlás során. 

Minden tartozék megtalálható az áruházban, amire szüksége lehet, de mellette olyan szolgáltatás is, mint a plusz garancia. A termékek alapvetően 1 éves garanciával rendelkeznek, amely kiterjeszthető további 6 vagy 12 hónappal. Ilyen típusú szolgáltatás nem ritka, általában megvásárolható olyan webáruházakban, amely elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozik, ez alól az eMAG sem kivétel.

Hasznaltlaptop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmény Használtlaptop a megjelölt használt monitorokra

28.11.2023

Akció Használtlaptop a megjelölt használt számítógépekre

28.11.2023

Kedvezmény Használtlaptop a megjelölt használt laptopokra

28.11.2023

Ingyenes szállítás Használtlaptop 15000 Ft felett

28.09.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,35 %  összeget a vásárlásból a Hasznaltlaptop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be