Bontis

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Bontis kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Bontis

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A Bontis webáruház szabadidő- és munkaruhákat, illetve reklámlogóval ellátott nyomtatást...

A(z) Bontis webáruházról

A Bontis webáruház Csehországban alakult, majd folyamatosan terjeszkedett Szlovákiában és Magyarországon. Szabadidő-, reklám- és munkaruhák gyártásával foglalkozik elsősorban vállalatok és iskolák számára. Válogasson az egyedi nyomtatású ruházat, kiegészítők és táskák közül a Bontis webáruházban.

A Bontis webáruház

A webáruház eredetileg JóHolmik néven alakult 2012-ben, nyomtatott ruházat árusításával foglalkozott vállalatoknak, iskoláknak és magánszemélyeknek. Később jött az ötlet, hogy nyomtatás nélküli ruházatot is kínáljanak. Az elején csupán pár ruhadarab volt a kínálatban, a rendeléseket pedig biciklivel szállították. Folyamatosan bővült a kínálat, és egyre nagyobb helyiségekbe költöztek.

Bontis termékek

bontis


A Bontis reklám- és szabadidőruhákat forgalmaz olyan gyártóktól, mint az Adler, James vagy Myrtle Beach. Cégi vagy iskolai logóval ellátott ruhadarabokat szeretne rendelni? Nézzen körül a webáruházban, válassza ki a ruhadarabot, a színt és a szabást, a többi pedig a Bontis dolga. Pólók, pólóingek, pulóverek, kabátok, nadrágok és sok más. Válogathat a sportruházat és a munkaruhák közül is.

Nemcsak ruhákat talál a kínálatban, hanem cipőket és kiegészítőket is. Sapkákat, sálakat, különféle lakástextilt és táskákat is talál a webáruházban.

Rendelés a Bontisról

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Utánvéttel (csak a GLS futárszolgálatnál): 1000 Ft 
 • Banki utalással
 • Bankkártyával online 

A Bontis többféle szállítási módot kínál: válassza ki azt, amelyik a leginkább megfelel önnek. A szállítási díj a következőképpen alakul:

 • Csomagküldő átvevőhely: 1165 Ft
 • GLS futárszolgálat: 2785 Ft
 • Személyes átvétel GLS Parcelshop kiszállítási ponton: 2085 Ft
 • PPL futárszolgálat: 2785 Ft

Visszaküldés

Ha bármilyen okból kifolyólag nem felelt meg önnek a rendelt termék, a kézbesítéstől számított 30 napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. A terméket sértetlen, nem használt, nem mosott állapotban, eredeti címkével ellátva küldje vissza a következő címre: Bontis.hu, Expandeco, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti. A csomaghoz csatolja a számla másolatát és a visszaküldési nyomtatványt is, amelyet megtalál a weboldalon is. A termékek árát visszautalják önnek. Ha más méretű, színű vagy típusú terméket szeretne, rendelje meg újra. 

Bontis ügyfélszolgálat

A Bontis ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között áll a vásárlók és érdeklődők rendelkezésére. Kapcsolatba léphet velük telefonon a +36 19 98 92 62 számon, vagy e-mailben az info@bontis.hu címen. Használhatja a weboldalon található kérdőívet is.

Megéri követni a Bontis Facebook oldalát is a legújabb hírekért.

Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének akár 2,5%-át visszaszerezheti jutalomként a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Bontis webáruházról

A Bontis webáruház szabadidő- és munkaruhákat, illetve reklámlogóval ellátott nyomtatást is kínál iskoláknak, cégeknek és magánszemélyeknek. Talál itt még sportruházatot, cipőket, sapkákat, hátizsákokat és egyéb kiegészítőket is. Biztonság és megbízhatóság, 10 év tapasztalat - ezt garantálja a Bontis. Több ezer átvevőhely az egész országban és egyszerű visszaküldés. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Bontis webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.