Wayfarer

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Wayfarer kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Wayfarer

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Wayfarer webáruház fő kínálatát a szemüvegek és napszemüvegek képezik. Emellett azonban sok más...

10% kedvezmény férfiruházatra - Wayfarer

+ 5 % vissza a vásárlásból

A 10% kedvezményes kupon a Wayfarer webáruházban érvényes a férfiruházatra. A kuponkódot a kosárban adja meg. több

Akár 70% kedvezmény férfi divatra - Wayfarer

+ 5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 70% kedvezménnyel férfiruhákat, cipőket vagy kiegészítőket a Wayfarer.hu oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Wayfarer webáruházról

A Wayfarer webáruház széleskörű férfidivatot kínál a vásárlóknak. A kollekció alapját képező szemüvegeken és napszemüvegeken kívül talál itt ruhákat, cipőket és egyéb kiegészítőket is. Könnyedén összeállíthatja gardróbját egyetlen webshopból, amely egyedi, mégis időtálló darabokat kínál. Vásároljon kényelmesen akár a nappaliból, és akkor sem kell aggódnia, ha nem jó méretet választ.

Wayfarer szemüvegek

A webáruház fő kínálatát a szemüvegek és napszemüvegek alkotják, férfiaknak és nőknek egyaránt. Válasszon praktikus és egyben divatos darabot. Keresgélhet a keret vagy a lencse színe, a keret formája, anyaga vagy a szemüveg márkája szerint is.

wayfarer szemuveg

Férfidivat minden alkalomra

Vásároljon ruhát és cipőt minden alkalomra, legyen az esküvő, munkahely, randi vagy sport. Stílusos férfidivat az elegéns és a lezser stílus kedvelőinek egyaránt. A Wayfarer igazi időtálló, minimalista darabokat kínál, amelyek minden férfi gardróbjában elférnek. Pulóverek, kabátok, zakók, ingek és nadrágok alkotják a kínálatot. Válasszon cipőt is stílus szerint: lezser tornacipőt vagy elegáns félcipőt. A kiegészítők között talál táskákat, karórákat, sapkákat, pénztárcákat és sok mást.

Fizetési és szállítási módok

A Wayfarer webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet utánvéttel vagy online bankkártyával. Az utánvét díja a futárnál 350 Ft. A kiszállítás a következő módokon történik:

 • GLS futárszolgálat: a szállítási díj 1250 Ft.
 • Csomagküldő: a szállítási díj 1150 Ft.

Csatlakozzon a Wayfarer hűségprogramjához, és a szállításért többé nem kell fizetnie. A szállítási idő rendszerint 4–7 munkanap, kivételes esetekben akár 11 munkanap is lehet. A pontos időpont a termék kiválasztásakor látható.

Ingyenes csere és 30 napos visszaküldés

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 30 napon belül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a terméket. A visszaküldés GLS futárral történik, díja 1250 Ft. A gondosan becsomagolt termékhez csatolja a kitöltött formanyomtatványt, amely a weboldalon is elérhető.

Nem jó méretet rendelt? Ilyen esetben is 30 nap áll a rendelkezésére, ez a szolgáltatás ráadásul ingyenes. Az ingyenes cserét megrendelheti a weboldalon keresztül. A használatlan, mosatlan terméket csomagolja be, és csatolja a reklamációs űrlapot is.

Wayfaret ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat a vásárlók és érdeklődők rendelkezésére áll az info@wayfarer.hu e-mail-címen vagy Facebook Messengeren. Használhatja a kapcsolati űrlapot is. Mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulna, tanulmányozza át a FAQ - gyakori kérdések szekciót, ahol sok kérdésre választ kap.

Keresse a webáruházat Facebookon is.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Vásárlásának akár 5%-át visszanyerheti cashbackjutalom formájában.

Wayfarer kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

10% kedvezményes kupon az új férfiruhákra és cipőkre -

30.06.2021 - 10% kedvezmény az új ruhákra, cipőkre és kiegészítőkre férfiaknak a Wayfarer.hu webáruházban. A…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Wayfarer webáruházról

A Wayfarer webáruház fő kínálatát a szemüvegek és napszemüvegek képezik. Emellett azonban sok más terméket is talál itt: széleskörű férfidivat, ruhák, cipők és kiegészítők közül válogathat. Töltse fel a ruhatárát úgy, hogy közben ki sem mozdul a lakásból.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Wayfarer webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.