Szexshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szexshop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Szexshop

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szeretne valami újat, izgalmasat kipróbálni, de túl szemérmes, és inkább interneten vásárolna? Az iSzexshop

A(z) Szexshop webáruházról

A szerelem nemcsak a szavakról és érzésekről szól, hanem a testiségről, szexuális vágyról is. Az iSzexshop több mint 2700 erotikus segédeszközt kínál, kezdőknek és tapasztaltabbaknak egyaránt. Tízéves működése alatt csaknem 100 000 elégedett vásárlóval büszkélkedik - ez csakugyan magáért beszél.

Erotikus segédeszközök

Azon gondolkodik, mivel dobhatná fel szexuális életét? Időnként mindannyian szívesen kipróbálnánk valami újat. Lepje meg magát és partnerét egy új erotikus játékszerrel vagy segédeszközzel. A választék igazán széles, így biztosan ön is megtalálja azt, amit keres. Afrodiziákumok, masszázsolajak, szexi fehérneműk, segédeszközök és játékszerek várják.

isexshop


100% diszkréció

Még sosem vásárolt szexshopban, és nem szeretné, ha bárki is megtudná, honnan érkezik a csomagja? Az iSzexshop tudja, hogy a szexuális élet magánügy, és gondoskodik róla, hogy a csomagolás 100% diszkrét legyen. A küldemények nem tartalmaznak semmiféle feliratot, jelölést vagy matricát, amely árulkodó lenne. Gondoskodnak a csomagok megfelelő ragasztásáról is az illetéktelen felbontás elkerülésének érdekében.

Fizetési és szállítási módok

Rendelését megfizetheti online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel. Az utánvét díja 350 Ft. A csomagokat rendszerint a következő munkanapon szállítják, a szállítási díj 1099 Ft. Amennyiben 20 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes. A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat
 • Pick Pack Pont
 • Csomagautomata

Visszaküldés

A terméket az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti, ez nem vonatkozik az olyan termékekre, amelyek higiéniai okokból nem küldhetők vissza. A jól becsomagolt terméket küldje az Expandeco - Internet Business, 9225 Dunakiliti, Vizpart utca 32 címre a kitöltött elállási nyilatkozattal együtt. Miután megérkezett a csomag, értesítik önt.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon az ügyfélszolgálathoz munkanapokon 8:30 és 16:30 között. Hívja a 06 70 546 2260 telefonszámot, vagy írjon az info@iszexshop.hu e-mail-címre. Használhatja a kapcsolatfelvételi lapot is, vagy írhat az élő chaten.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Vásároljon a Tiplinóval, és rendelésének akár 6%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Szexshop webáruházról

iSzexshop szexshopban

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Szexshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.