Metal-shop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Metal-shop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Metal-shop

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Metálkoncertre vagy fesztiválra készül, és szeretne stílusosan felöltözni? Imádja a kemény rock és metál zenét, a ruhatára...

A(z) Metal-shop webáruházról

Imádja a kemény rock és metál zenét, a kedvenc színe pedig a fekete? Rockkoncertre készül, és megfelelő öltözéket keres? Nézzen be a Metalshop.hu webáruházba, ahol zenekaros pólók és más hasonló stílusú ruhadarabok közül válogathat. Mindegy, hogy a Nightwish, az AC/DC, a Nirvana vagy az Asking Alexandria a kedvenc zenekara, itt megtalálja, amit keres.

Metalshop ruhák

A fekete sem elég sötét szín önnek? A Metalshop kínálatából biztosan tud majd választani. Klasszikus zenekaros pólók és pulcsik széles választéka várja – ön is megtalálja a kedvencét. Válasszon nadrágot, kabátot vagy dzsekit is. A hölgyek szebbnél szebb gothic, punk vagy metál stílusú szoknyák és ruhák közül válogathatnak. Mindennapos viselésre, koncertre vagy akár bálba is talál megfelelő darabot.

Metalshop cipők és kiegészítők

A webáruházban nemcsak ruhákat, hanem cipőket és kiegészítőket is talál. Sportcipők, bakancsok, csizmák, papucsok és zenekaros cipők is várják. A tökéletes outfit elmaradhatatlan kellékei a kiegészítők. A kínálatban talál táskákat, öveket, napszemüvegeket, kitűzőket, sapkákat és sok mást.

metalshop


Fizetés és szállítás

A Metalshop.hu webáruházban az utánvétes fizetésen kívül fizethet online bankkártyával vagy Paypallel is. A szállítás a következő módokon zajlik:

 • GLS futárszolgálattal: a szállítási költség 1200 Ft, utánvétes fiztetéssel további 500 Ft.
 • Magyar Posta: a szállítási költség 1400 Ft, utánvéttel további 500 Ft.
 • Z-Poit Csomagküldő: a szállítási díj 850 Ft.

30 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Reklamáció

Nem elégedett a termékkel, amit kapott? Néha megesik, hogy nem jó a méret vagy a szín, ilyenkor lehetőség van a termék átvétele utáni 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni a terméket. Töltse ki a weboldalon található panasztételi űrlapot, és a munkatársak e-mailben elküldik önnek a visszaküldéshez szükséges adatokat. A terméket 24 hónapig reklamálhatja is, ebben az esetben töltse ki a reklamációs űrlapot.

Metalshop ügyfélszolgálat

A Metalshop ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 6:00–19:00 között áll a vásárlók rendelkezésére angol nyelven a +44 330 808 2232 telefonszámon. A kérdés jellegétől függően e-mailt is írhat a következő e-mail-címekre:

 • Megrendelések: store@metal-shop.hu
 • Reklamáció és csere: store@metal-shop.hu
 • Fesztiválok és belépőjegyek: web@metal-shop.hu
 • Marketing: web@metal-shop.hu

Kövesse a Metalshop Facebook és Instagram oldalát is.

A Metalshop története

A Metalshop elődje, a CRYT hardcore bolt Csehországban alakult 1998-ban. A vásárlók köre eleinte kicsi volt, majd az évek során folyamatosan bővült. A webáruház 2004-ben nyílt meg, akkoriban az egyetlen rock és metál stílusú webáruház volt Csehországban és Szlovákiában, így nagy hírnévre tett szert. 2012-ben indult el az európai Metalshop, amely nemzetközi szállítást is vállalt. Ekkor nyílt meg a webáruház showroomja is a csehországi Bystřice faluban. 2014-ben már az egész világon árulták a több mint 20 000 terméküket.

Kedvezményesen vásárolna a Metalshopban? Vásároljon a Tiplinóval, így rendelésének akár 3%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Metal-shop webáruházról

Metálkoncertre vagy fesztiválra készül, és szeretne stílusosan felöltözni? Imádja a kemény rock és metál zenét, a ruhatára pedig tömve van zenekaros pólókkal? Akkor a Metalshop webáruházat nem is kell bemutatni önnek. A stílus kedvelői rengeteg ruházati cikket, cipőt és kiegészítőt találnak a webshopban. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Metal-shop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.