Ingyenszallitunk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ingyenszallitunk kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,15 % mindenből a webáruházból Ingyenszallitunk

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Az Ingyenszallitunk.hu webáruházában barkácseszközök, lakberendezési kiegészítők, konyhai eszközök, autókiegészítők, kerti szerszámok, műszaki...

Ingyenszallitunk.hu - hobbi, otthon

Az Ingyenszallitunk.hu webáruháza az internet legpraktikusabb és legötletesebb termékeit gyűjti össze. A webshopban különböző szerszámok, barkácseszközök, kerti- és lakáskiegészítők, műszaki cikkek, konyhai kellékek, világítóeszközök és lámpák, valamint autófelszerelés is megvásárolható. A kínálatban különböző csomagok is elérhetők, amely azt jelenti, hogy több termék esetén extra kedvezmény várja a vevőt.

Kép

Miért érdemes az Ingyenszallitunk.hu webáruházában vásárolni?

A webáruház minden termék esetében ingyenes szállítást biztosít. Az oldalon nincsenek rejtett költségek, a fizetés és rendelés folyamata egyszerű és megbízható, a termékleírások pontosak és informatívak. Az Ingyenszallitunk.hu ügyfélszolgálata számára a vásárló az első, ezért a webáruház szakemberei bármilyen termékekkel és rendeléssel kapcsolatos kérdésben a vevők rendelkezésére állnak.

Fizetés és ingyenes szállítás

Az Ingyenszallitunk.hu webshopjában rendelt termékek árát személyes átvételkor készpénzzel vagy a rendelés futártól való átvételekor, szintén készpénzzel van lehetőség megtéríteni.

A webáruház ingyenes kézbesítést biztosít Magyarország területén. A szállítás időtartama átlagosan 4-5 munkanap, azonban ez attól is függ, hogy a rendelt termék aktuálisan megtalálható-e a vállalat raktárában.

Visszaküldés és elállási jog

Amennyiben a vásárló nem elégedett az Ingyenszallitunk.hu webáruházából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 14 napban visszaküldheti azokat és a webshop megtéríti a vásárlás összegét. A visszaküldést megelőzően fontos kapcsolatba lépni a webáruház ügyfélszolgálatával.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Ingyenszallitunk.hu webáruházában a vásárló van az első helyen. A webshop szakemberei bármilyen vásárlással és termékekkel kapcsolatos kérdést szívesen megválaszolnak. Kapcsolatfelvételi módok:

 • e-mail: ugyfelszolgalat@ingyenszallitunk.hu
 • a webáruház internetes oldala
 • Messenger

Az Ingyenszallitunk.hu webshopja a Facebookon is megtalálható.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az Ingyenszallitunk.hu webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Ingyenszallitunk.hu webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Ingyenszallitunk.hu webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Ingyenszallitunk.hu webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ingyenszallitunk.hu - hobbi, otthon

Az Ingyenszallitunk.hu webáruházában barkácseszközök, lakberendezési kiegészítők, konyhai eszközök, autókiegészítők, kerti szerszámok, műszaki cikkek és számos praktikus termék megvásárolható. A webshop ingyenes szállítást biztosít egész Magyarországon.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,15 %  összeget a vásárlásból a  a Ingyenszallitunk webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.