A cashback szabályai

Készítettünk önnek néhány egyszerű tippet, hogy még eredményesebben szerezzen cashbackjutalmakat a Tiplinótól. Olvassa el a Tippeket a Tiplino cashbackportálon történő vásárláshoz, és nem érik majd meglepetések. Ha valami nem világos, esetleg kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Mi pedig minél hamarabb válaszolunk.

1. Jutalom jóváírása

A jutalom jóváírására a webáruháznak 48 órája van a vásárlást követően. A rendelést követően akár 48 óráig is eltarthat, amíg jutalma megjelenik a jutalmak listájában.

2. Vásárlás az alkalmazásban

Ha a vásárlást a webáruház alkalmazásában fejezi be (nem pedig a böngészőben), nem garantáljuk a jutalom jóváírását. Ez a szabály nem vonatkozik az Aliexpress-re.

3. A Tiplino és más cashbackportálok kombinációja

A cashbackportálokat nem lehet kombinálni. Minden rendeléskor csak egy cashbackportál szolgáltatásait veheti igénybe. Ha a kívánt webáruházba a Tiplinóról és más cashbackportálról is belép, és így valósítja meg a rendelését, a webáruház csak az egyik portál jutalmát ismeri el.

4. Kedvezményes kuponok, propagáló kódok és hűségpontok

A cashbackjutalmak megszerzése érdekében használja mindig a Tiplino kódjait és kuponjait. Ha a vásárlása során olyan kedvezményes kuponokat vagy propagáló kódokat használ, amelyek nem tőlünk származnak, jutalma jóváírását nem garantáljuk.

5. Ne halogassa a vásárlást

A vásárlást minél előbb valósítsa meg, ideális esetben a webáruházba való átirányítást követő30 percen belül. Ha szeretne visszatérni egy korábban elkezdett vásárláshoz, javasoljuk, hogy a webáruházba való átirányítást a Tiplinóról újra valósítsa meg.

6. Ne használja a privát böngészést

Vásárlásait ne privát böngészési módban végezze (ún. “Incognito window”). A böngésző ebben a módban nem használ sütiket és egyéb rendszereket, amelyek bejegyeznék a vásárlást. A vásárlás során nem javasoljuk más oldalak megnyitását sem.

7. Fizetési és szállítási módok

Fizetési és szállítás módot tetszés szerint választhat, a cashbackjutalom jóváírását ez nem befolyásolja.

8. Bankkártya és cashback

A bankkártyáján is használ cashbacket? A cashbacket csak egyszer veheti igénybe: vagy a bankkártyán, vagy a Tiplinón keresztül.

9. A webáruházak akciói és kedvezményei

Olyan weboldalt látogatott meg, amelyen éppen rendkívüli akciók zajlanak? Ebben az esetben nemcsak a vásárlás összegéből szerezhet casbackjutalmat, hanem még több kedvezmény vár önre! A cashback az akciós és leárazott termékekre is vonatkozik.

10. A webáruházak speciális feltételei

A cashback általában a webáruház teljes kínálatára vonatkozik. Ritkán azonban megeshet, hogy a cashback csak bizonyos termékekre vonatkozik. Ha van valamilyen korlátozás a cashbacket illetően, a webáruház profilján közöljük ezt az információt a "webáruház feltételei" fülnél, így könnyen tájékozódhat még a vásárlás előtt.

11. Csak online vásároljon

A cashback csak online rendelésekre vonatkozik. Ha rendelését telefonon, személyesen vagy egyéb más módon fejezi be, a cashbackjutalmat nem tudjuk jóváírni.

12. Harmadik fél terjesztése

A cashback működését befolyásolhatja a harmadik fél terjesztése, amely a reklámokat blokkolja, ez leggyakrabban az ún. Adblock. Ha a Tiplinón keresztül vásárol, kérjük, kapcsolja ki böngészőjében a reklámok blokkolását.

13. A jutalom törlésének lehetséges okai:

● kedvezményes kuponok, kódok, vagy hűségpontok használata,
● rendelés módosítása (pl. későbbi szállítás, rendelés felosztása, a rendelés, vagy egy részének visszaküldése vagy cseréje),
● reklamáció,
● a rendelés kifizetésének vagy átvételének elmulasztása.

Előző szabály További szabály

Nem találta meg, amit keresett?

Ha nem talált meg valamit a szabályaink között, nézze meg a Gyakran feltett kérdéseket. Ha ott sem talált választ a kérdésére, ne habozzon, írjon nekünk! Mi pedig gyorsan válaszolunk.

Hogyan tovább?

Érdekli még valami? Hogyan működünk, milyen az elégedettségi granaciánk, kik vagyunk és hol a székhelyünk? Szeretné tudni, mire kíváncsiak a felhasználóink, vagy érdekli önt, ki tartozik a csapatunkhoz? Böngéssze a további oldalainkat!

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.